6934588481,2221051469 Μύτικας, Χαλκίδα ktimaabelis@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
Κτήμα Άμπελις
Κτήμα Εκδηλώσεων - Δεξιώσεων & Υπηρεσίες Catering Χαλκίδα

Το "Κτήμα Άμπελις" το οποίο εδρεύει στον Μύτικα στην Χαλκίδα, αποτελεί έναν ειδυλλιακό κήπο δέκα στρεμμάτων με βραχόκηπους, σιντριβάνια, καταρράκτες και πανέμορφο ρομαντικό φωτισμό.
 
Το κτήμα μας διαθέτει τόσο την αισθητική και την κομψότητα όσο και την εμπειρία, για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση όπως εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης, παιδικές εκδηλώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις.   
 
Οι άνθρωποι στο κτήμα μας, μέσα από μια μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο είναι δίπλα σας για να σας προτείνουν και να σεβαστούν τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση των ονείρων σας. Σύμφωνα με το δικό σας γούστο θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση που θα προσφέρει σε εσάς και τους προσκεκλημένους σας μία μαγευτική εκδήλωση.
 
Το οικείο περιβάλλον του κτήματος, η μεθοδικότητα του προσωπικού για την υλοποίηση της εκδήλωσης που ονειρεύεστε και οι πρωτότυπες ιδέες τους γίνονται πραγματικότητα. 
 
Το μενού μας αποτελείτε από μοναδικές γεύσεις από αγνά υλικά και προσαρμόζετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 
Διαθέτουμε 3 εξωτερικούς χώρους και 2 αίθουσες οι οποίες είναι ανοιγμένες όπου ταυτόχρονα μπορούν να πραγματοποιούνται διαφορετικές εκδηλώσεις. Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα έχει δυνατότητα χωρητικότητας έως 1000 άτομα, το ίδιο ισχύει και για τον εξωτερικό χώρο με το σιντριβάνι. Ο εξωτερικός χώρος με το εκκλησάκι έως 300 άτομα ενώ οι δύο αίθουσες 800 και 400 άτομα αντίστοιχα.  
 
Στο κτήμα μας υπάρχει εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, που με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα των δημιουργιών του, σας προσφέρει μοναδικά και ολόφρεσκα γλυκά. 
 
 

 
Το “Κτήμα Άμπελις” σας παρέχει:
  2 bar t2 wagon
  Εξωτερικό - Εσωτερικό Χώρο
  Διακόσμηση - Στολισμό
  Catering
  Προσωπικό
  Ιδιόκτητος χώρος και προσωπικό στάθμευσης αυτοκινήτων
  Προσωπικό καθαρισμού του χώρου
  Εξοπλισμός Μουσικής
  Γεννήτρια ρεύματος σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης
 Άμεση επέμβαση ηλεκτρολόγου σε περίπτωση βλάβης
  Μπαλόνια και πυροτεχνήματα πολλών τύπων και δυνατοτήτων
  Πρόσθετο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φωτορυθμικά, εφέ καπνού και άλλα)
  Πολυτελή αυτοκίνητα και αυτοκίνητα αντίκες
 

 
Εμπιστευτείτε μας για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σας.
Το έμπειρο και πάντα ευγενικό προσωπικό μας θα εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης σας.